Recente blog berichten

29 / 12 / 2017
Tuinmeubelen van rope
Tuinmeubelen van rope is dat geschikt voor buiten? Jazeker! De nieuwste trend zijn de tuinmeubelen gemaakt van touw in combinatie met staal of eucalyptus hout. Alle ins en outs over rope tuinmeubelen lees je hier!
19 / 12 / 2017
Tuinkussens Sunbrella
Sunbrella hét merk voor buiten textiel. De stoffen van Sunbrella zijn allemaal even prachtig, en daarbij van de beste kwaliteit die er bestaat. De tuinmeubelen van Garden Teak & WolfWood worden geleverd in Sunbrella stof in de kleur die je wenst! Lees hier alles over de kenmerken van Sunbrella stoffen.
19 / 12 / 2017
Sensotex tuinmeubelen | Wat is Sensotex
We zien nogal eens wat verwarring en onduidelijkheid over de terminologie voor materiaalsoorten. Zo gebruikt SUNS het zogenaamde SensoTex voor een groot gedeelte van de tuinmeubelen. Waar dat voor staat leggen we hier uit!
29 / 11 / 2017
Eucalyptus tuinmeubelen
Naast teakhout verkopen wij ook tuinmeubelen gemaakt van eucalyptushout. Vaak in combinatie met touw. Maar wat zijn de eigenschappen van eucalyptus hout en hoe onderhoudt je het?
Alle informatie vind je hier terug in deze blog

Recente artikelen

Fieldchair Ribbon Tuinmeubelen van rope Tuinkussens Sunbrella Sensotex tuinmeubelen | Wat is Sensotex Eucalyptus tuinmeubelen

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »