Recente blog berichten

08 / 05 / 2018
Tuin- en loungekussens opbergen? Dit zijn je opties!
Tuinkussens, loungekussens en het beschermen van je tuinsets.. Hoe ga je daar nu mee om?
23 / 04 / 2018
Tuinmeubelen van rope
Tuinmeubelen van rope is dat geschikt voor buiten? Jazeker! De nieuwste trend zijn de tuinmeubelen gemaakt van touw in combinatie met staal of Acacia hout. Alle ins en outs over rope tuinmeubelen lees je hier!
10 / 04 / 2018
Hoe vind ik de juiste tuintafel voor in mijn tuin?
Je bent op zoek naar een mooie tuintafel voor in je tuin, maar weet eigenlijk niet zo goed hoe en wat je wilt. Het is daarnaast ook een product dat je heel lang in je tuin wil hebben staan en niet zo snel weg zal doen. Het zoeken stel je daarom ook steeds uit, omdat het aanbod zo groot is. Heel begrijpelijk! Wij denken daarom graag met je mee en geven je alvast wat tips om je zoektocht zo soepel mogelijk te laten verlopen.
10 / 02 / 2018
Fieldchair Ribbon
De fieldchair is nieuw en de trend van 2018! De prachtige design loungestoel gemaakt van natuurlijk materialen staat erg mooi in iedere setting, maar zit ook nog eens heerlijk!

Recente artikelen

Wat is het voordeel van een all-weather kussen? Tuin- en loungekussens opbergen? Dit zijn je opties! Tuinmeubelen van rope Hoe vind ik de juiste tuintafel voor in mijn tuin? Fieldchair Ribbon Tuinkussens Sunbrella Sensotex tuinmeubelen | Wat is Sensotex Eucalyptus tuinmeubelen

Tags