Boomstam tafel 2.40 meter
 • Alles direct uit voorraad leverbaar
 • Grote showroom in Naarden
 • Full Service delivery
 • Grootste collectie teak tuinmeubelen
Wolfwood Boomstamtafel 240cm
Wolfwood Boomstamtafel 240cm Wolfwood Boomstamtafel 240cm Wolfwood Boomstamtafel 240cm Wolfwood Boomstamtafel 240cm Wolfwood Boomstamtafel 240cm

Boomstamtafel 240cm

€1.599,00 €949,00

Incl. btw
Niet op voorraad

Een boomstamtafel geeft warmte, is bijzonder en zijn een echte eye-catcher! De boomstamtafels zijn elk uniek, kom daarom langs om te kiezen of neem contact met ons op voor meer informatie en foto's.

Bekijk alle varianten
Merk: Wolfwood
Levertijd: Leverbaar +/- 7 tot 10 werkdagen
Verzending: Gratis

Boomstamtafel - de eettafel voor binnen en buiten

 

Onze boomstamtafels zijn gemaakt van Suar hout. Suar hout is afkomstig van de regenboogboom en groeit oa in Indonesie. Kenmerken van deze boom zijn:

 

 • Duurzaam; de regenboom groeit snel. De grote bomen worden gekapt waardoor de kleine bomen door kunnen groeien. Hierdoor blijft het bos gezond en is er geen herbeplating nodig. Mocht dit wel nodig zijn gebeurt dit op hiervoor aangelegde plantages. Er wordt absoluut niet illegaal gekapt en ook onze boomstamtafels zijn gecertificeerd
 • Extreem sterk; Suar hout is resitent tegen termieten en zeer sterke hardhout soort. Hierdoor is het uitermate geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.
 • Uniek; iedere boomstamtafel is uniek, wij maken onze boomstamtafels van 1 plak uit een boom en dus niet twee aan elkaar gelijmd. Zo behoudt het boomstam tafelblad zijn meest natuurlijke look.

 

Type Kenmerken blad Kenmerken poten
Boomstamtafel met houten onderstel

Type hout: Suar hout

Blad dikte: ongeveer 6 cm

Blad breedte: variërend tussen 90 en 110 cm

 

 

Suarhouten poten

 

Boomstamtafel met stalen onderstel of houten onderstel?

 

U kunt bij ons een boomstam tafelblad zonder onderstel krijgen, met houten onderstel of stalen onderstel. Hieronder een kleine toelichting:

 • Houten onderstel; met dit onderstel heeft de boomstamtafel een natuurlijke look.
 • Stalen onderstel; wij hebben een groot aanbod stalen onderstellen, verzinkt zodat deze ook buiten te gebruiken zijn. Voor de grote dikke tafelbladen gebruiken wij stalen kokers van maar liefst 12 x 12cm breed.
  Voor de kleinere bladen kunt u kiezen hoe breed u het wilt hebben.

 

Levering:

 

Wij bezorgen gratis en leveren geheel gemonteerd de boomstamtafel bij u af. Voorwaarde is wel dat wij er goed bij kunnen met twee personen. Is dit niet het geval neemt u dan even contact met ons op. Wij hebben al voor vele uitdagingen gestaan met deze zware tafels en gaan niets uit de weg. Wel kan het zo zijn dat we iets extra’s voor het bezorgen moeten rekenen.

 

Wij zorgen ervoor dat het boomstam tafelblad helemaal netjes opgeschuurd is. Verder is het blad helemaal onbehandeld. Wilt u weten welke behandelingen eventueel kunnen worden toegepast? Lees hier meer over in onze blog over boomstamtafels.

Afmetingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De Teakspecialist specialist in tuinmeubelen en teak meubelen.

Deze boomstamtafel past eigenlijk wel in ieder huis, deze boomstamtafel is ook geschikt voor buiten.

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7B 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@deteakspecialist.nl Whatsapp of SMS ons: +31(0)6 87965984 Maandag t/m Zondag geopend!
Click here to activate
Bekijk route