Teak ligbedden

Ligbedden | Zorgeloos zonnen

 

Ligbedden zijn waarschijnlijk een van de beste manieren om van de Hollandse zon te genieten. Met een ligbed kun je heerlijk languit genieten in je eigen tuin in absolute luxe. Wij hebben een ruime collectie ligbedden van verschillende merken. Al deze ligbedden zijn uit voorraad leverbaar, dus zodra het zonnetje tevoorschijn komt kun je er ook snel van gaan genieten!

 

Ligbed in de tuin

 

Een ligbed in de tuin zorgt altijd voor een goed excuus om heel even de ogen dicht te doen en te genieten van je eigen tuin, maar de ligbedden hebben ook verstelbare rugleuningen en bij sommigen kun je ook het gedeelte voor de knieën verstellen. Zo kun je dus ook heerlijk op het gemak een boek lezen, een serie op de tablet kijken of gewoon van je drankje genieten en de kinderen zien spelen op je ligbed. Er zijn zelfs ligbedden met een uitschuifbaar tafeltje zodat je je hapje en drankje altijd paraat hebt!

 

Houten ligstoel of ligbed?

 

De houten ligstoel of ook ligbed genoemd zijn al jaren een begrip en werden in eerste instantie veel gebruikt op schepen of bij zwembaden. Inmiddels is de houten ligstoel een veel gebruikt meubel in allerlei tuinen en is dus meer bekend als ligbed of sunlounge.

 

Teak ligbed i.c.m. verschillende materialen

 

De teak ligbedden uit ons assortiment zijn gemaakt van verschillende materiaalsoorten, maar allemaal geschikt om altijd buiten te laten staan. Uiteraard zijn het allemaal teak ligbedden, maar soms i.c.m. aluminium, textileen of all-weather textiel. Zo kun je dus helemaal zelf bepalen wat je comfortabel vindt en wat de juiste uitstraling aan je tuin geeft.

Lees meer Lees minder
Garden Teak Ligbed Wales
Ligbed Wales
Heerlijk loungen in de zon, op het Wales ligbed. Prachtig ligbed met golvende vormen. Het ligbed is gemaakt van A-kwaliteit teakhout en afgewerkt met messing.
€699,00 €499,00
Garden Teak Ligbed Luxe
Ligbed Luxe
Heerlijk zonnen op een prachtig ligbed, wie wil dat nou niet? Het ligbed luxe is van alle gemakken voorzien, zo is het ruggedeelte en het voeteneinde verstelbaar en beschikt het over een tafeltje dat aan twee kanten uit te schuiven is.
€699,00 €599,00
SUNS tuinmeubelen Latina ligbed | Grijs
Latina ligbed | Grijs
Detail, afwerking en de juiste materiaalkeuze zorgen bij deze sunlounge voor het heerlijk comfort wat hij biedt. Het Latina ligbed heeft een frame van gerecycled teakhout en een comfortabele sling van textileen, waar je de nodige uurjes in de zon in kunt
€879,00 €699,00
Apple Bee tuinmeubelen Sunlounge Juul | Nature
Sunlounge Juul | Nature
Nieuw! De Juul collectie kan uitgebreid worden met prachtige teak ligbedden. Het ligbed is in de rugleuning verstelbaar en ligt heerlijk door de originele belt-vlechtwerkbanden. Een prachtig modern ligbed om heerlijk op te zonnen!
€699,00 €629,00
Apple Bee tuinmeubelen Sunlounge Juul | Pavement
Sunlounge Juul | Pavement
Nieuw! De Juul collectie kan uitgebreid worden met prachtige teak ligbedden. Het ligbed is in de rugleuning verstelbaar en ligt heerlijk door de originele belt-vlechtwerkbanden. Een prachtig modern ligbed om heerlijk op te zonnen!
€699,00 €629,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen