Vanaf het begin...


In 1998 begon Jered te werken bij de ‘Teakhouten Tuinmeubelen Verkoop’, een bedrijf dat net begonnen was met het snel verkopen van kwalitatieve Teakhouten tuinmeubelen. Hij begon met het monteren van de tuinmeubelen en met het bijrijden in zijn vakantiedagen. Gewoon om een centje bij te verdienen tijdens schoolvakanties en weekenden. Het bedrijf was toen nog net van start, maar zat vol met energie en ambitie. Zo ook Jered. Al gauw kwam het bedrijf op gang en ging Jered naast het monteren, ook helpen in de showroom en leerde hij de fijne kneepjes van het vak en van Teakhout kennen.

Het bedrijf nam later de vorm van Garden Teak aan en Jered maakte samen met het bedrijf sprongen in het ondernemerschap. Niet snel daarna werd het bedrijf overgenomen door Jered en kreeg het de vormen van De Teakspecialist van hoe het nu is. Langzaam maar zeker kwam de nadruk niet op de snelle verkoop te liggen, maar bij de tevredenheid van de klant en service vanuit De Teakspecialist.

Het team breidt zich langzaam maar zeker uit en de snelle en grote ontwikkelingen zijn de afgelopen 5 jaren goed zichtbaar. De Teakspecialist staat nu op het punt dat het al meer dan 15 jaar een welbekende naam in het Gooi en omstreken is, en zich ook steeds meer vestigt in de rest van Nederland. Ook in België wordt het groen van het logo van De Teakspecialist getoond.

Door eigen tuinmeubelen onder eigen label van Garden Teak en Wolfwood te importeren, brengt De Teakspecialist kwaliteit naar Nederland toe. Zo weten we ook waar het hout vandaan komt en kunnen we ook de beste kwaliteit teakhout garanderen voor een scherpe prijs. Wij kiezen voor de beste materialen, zodat jij zo lang mogelijk kan genieten van je tuinmeubelen.

Nu zijn wij op het punt gekomen, dat de naam 'De Teakspecialist' de lading van onze service en producten niet geheel meer dekt. Daarom komt langzaam maar zeker de naam 'Dutch Garden' op. Onze expertise over teakhouten tuinmeubelen zal blijven en groeien, maar wij richten ons ook meer en meer op andere producten en productsoorten zoals wicker, rope, aluminium en andere materialen. Op deze manier kom je niet alleen voor je tuinbankje naar De Teakspecialist/Dutch Garden, maar ook voor de kussens en dekens die daar bij horen. Wij zorgen er samen met jou voor dat je tuin een warme belevenis wordt!

 

Missie


Jij als klant staat altijd centraal. Wij geloven heel erg in transparante communicatie met een glimlach en bieden jou als klant de volledige service aan. Het moet voor jou niet alleen makkelijk zijn om iets bij ons te bestellen, maar ook het betalen, ontvangen van goederen en in elkaar zetten moeten zo simpel mogelijk zijn. Daarom verzorgen wij het gehele proces, van het ondersteunen van kiezen van producten, naar het bestelproces, het bezorgen en het in elkaar zetten van grote meubelen. Wij verzorgen dit allemaal, zodat je er niet meer over hoeft na te denken en zo snel mogelijk kan relaxen in je eigen gekozen tuinmeubelen. Of het nu een loungeset is of een tuintafel, wij kijken altijd naar wat het beste bij jou past. Dat betekent ook dat wij tot het uiterste gaan om ervoor te zorgen dat jouw tuin er een beetje prettiger en luxer aan zal voelen met een tuinbankje of een ligbed. En als de keuze niet bij een onze eigen merken ligt? Dan zullen wij onze partners aanmoedigen om jou de beste service die ze hebben aan te bieden.

Met de eerlijke, persoonlijke en transparante aanpak, gaat Dutch Garden by de Teakspecialist zo ver mogelijk om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Het geloof is dan ook erg dat het de klanten gemakkelijk gemaakt moeten worden en daar moeten zowel Dutch Garden als de partners van Dutch Garden helemaal voor gaan. Dutch Garden staat dan ook erg voor gastvrijheid en een positieve aanpak voor alles. Ons motto is dan ook “always all the way”!

 

Visie


De visie voor De Teakspecialist is het uitrollen van de uitbreiding in expertise en assortiment in de vorm van Dutch Garden. Hoewel de expertise wordt uitgebreid, blijft Dutch Garden een specialist in teakhout en zal het een bedrijf zijn dat altijd achter de aangeboden producten staan. Met deze groei wordt er gestreefd naar een uitbreiding van meerdere vestigingen van ongeveer dezelfde formaat op diverse locaties, zodat jij als klant zowel online op de website als offline in de winkels een experience kunnen beleven. Waar je maar wilt en wanneer je maar wilt.

Dutch Garden blijft zichzelf duurzaam innoveren en zal een voorloper zijn in tuinmeubelland met ook een oog op de trends die bij onze klanten passen. Zo willen wij niet alleen goed zijn voor onze klant en de tuinen, maar ook voor het milieu en maatschappij. Wij zullen altijd streven naar een persoonlijke aanpak met onze producten en klanten. Met ons teamwork hebben wij voor ogen dat een snelle service (op maat) mogelijk is. Samen met ons team hebben wij jou als klant altijd centraal. Nu, maar ook in de toekomst!

Van harte welkom!

Kom dus vooral bij ons langs in Naarden om de tuinmeubelen zelf te testen, te voelen en te zien.
Moeite met kiezen? Wij staan voor jou klaar om de juiste keuzes te maken! Weet je al wat je wilt?
Dan zullen wij de meubelen binnen een week geheel gemonteerd bij je thuis in je achtertuin afleveren.
Onze winkel te ver? Je kan met gemak online bestellen via onze website of een productvideo/persoonlijke videopresentatie aanvragen! Je leest het al. Er is eigenlijk geen excuus om je tuinstoel niet bij ons te halen. 

Hopelijk tot gauw!

Team foto