De Teakspecialist groeit uit naar Dutch Garden

Het is je misschien niet ontgaan, maar hier en daar kan je al een beetje de veranderingen van De Teakspecialist proeven/voelen. Er hangt iets in de lucht, maar het is iets goeds! Ons team is namelijk aan het groeien, en zo ook onze expertise en assortiment. Wij geloven enorm in innovatie en de potentie van onze producten en diensten en zijn daardoor onze naam "De Teakspecialist" een klein beetje ontgroeid. Binnenkort zullen wij daarom overstappen van De Teakspecialist naar Dutch Garden.Wat betekent de overstap voor jou?

Onze naam verandert, maar onze mentaliteit niet. Dat betekent dat het voor jou als klant alleen maar voordelen heeft. Wij bieden niet alleen teakhouten tuinmeubelen aan, maar ook een leuk assortiment met bijvoorbeeld dekentjes en kussentjes. Zo maak jij samen met ons je tuinmeubelen direct zomerklaar! Wij zetten ons 100% in om met jou de perfecte tuinsetting op te stellen. Dit doen wij nog steeds met de persoonlijke service en aandacht die je van ons gewend bent!

 

Blijft de expertise van De Teakspecialist voor teakhout hetzelfde?

Onze expertise in Teakhout blijft up to date. Je kan nog steeds bij ons terecht voor al je teakhouten tuinmeubelen en advies als wij volledig overgestapt zijn naar Dutch Garden. Wij breiden onze expertise uit naar nieuwe trends in tuinmeubelland. Zo zorgen wij ervoor dat wij jou ook buiten teakhouten tuinmeubelen om kunnen helpen. Wij willen jouw zo goed mogelijk op weg helpen in jouw tuin.

 

Dutch Garden by De Teakspecialist  

Kom vooral bij ons langs in Naarden. Ons team staat voor jou klaar!