Teak protector

Teak protector

€34,95
€24,95
Op voorraad
Teak protector voorkomt vergrijzing. Uw teakhout is tevens ook beschermd tegen vervuiling en beschermd uw teak tegen de zon. Gemakkelijk aan te brengen met bijgeleverde doek
Teak protector
Teak protector €34,95 €24,95
€34,95
€24,95
Dit product is te bekijken in onze showroom
Levertijd 1-3 werkdagen
Heb je vragen en geen tijd om langs te komen? Vraag hier dan een persoonlijke video aan! We nemen je mee in de showroom en laten het product zien terwijl we al je vragen beantwoorden! Youtube icon Vraag hier je video aan
Bekijk alle varianten

Teak protector Golden Care

Bescherm je teakhouten tuinmeubel tegen een grijze kleur en snelle veroudering! De Teak protector van Golden Care biedt je daarin de uitkomst. Zeker als je niet bekend bent met teakhout, is het prettig om te weten hoe je ervoor kan zorgen dat je de prachtige naturel teakhouten kleur kan behouden. En dat kan heel makkelijk! Met het aanbrengen van de Teak protector, behoudt je een mooie goud-bruine kleur en daarbovenop beschermt het jouw meubel tegen de zon.  Als je de Teak protector een keer in het seizoen gemakkelijk aanbrengt met het bijgeleverde doek, is het een heel seizoen goed beschermd!

 

Waarom kiezen voor Teak protector

Het verschil met teakolie, sealers en Teak protector? Bij teakolie wordt de kleur van jouw tuinmeubel donkerder, terwijl de sealers ervoor zorgen dat je meubel een rode gloed krijgt. Het product van Golden Care zorgt er echter voor dat je het naturel bruin houdt en géén zwarte plekken in het hout krijgt. Dit is mogelijk omdat de Teakprotector op waterbasis is en ook nog eens ECOsafe (Solvate vrij) is. Daarnaast is het product van Golden Care makkelijk aan te brengen, houdt het vier keer langer mee dan teakolie en twee keer langer dan een sealer. De teakprotector is daarnaast ook geschikt voor andere houtsoorten.

 

Hoe teak protector te gebruiken:

Voordat je begint met je tuinmeubel in te smeren met Teak protector, is het aan te raden om handschoenen te dragen en iets als ondergrond te gebruiken voor als de protector druppelt . Vervolgens heb je maar twee stappen nodig om jouw tuinmeubel seizoensklaar te maken:
- Reinig je tuinmeubel met bijvoorbeeld Teak Cleaner (voor het beste resultaat)
- Breng twee dunne lagen teakprotector aan met de bijgeleverde doek
- Klaar! Dat wordt lekker, onbezorgd genieten van het seizoen en je tuinmeubel!

 

Wat is teakhout?

Teak is een tropisch hardhout met, als het nieuw is, een prachtige honingbruine kleur. Als onbehandeld teak wordt blootgesteld aan weersinvloeden, verandert de honingkleur geleidelijk naar een zilvergrijze patina kleur die erg kenmerkend is voor goed teakhout. Het laat zien dat het op de juiste manier is verouderd.

Blijft het teak vervolgens onbehandeld, dan verslechtert na verloop van tijd de kleur. Het gaat dan van deze zilvergrijze patinatint naar een donkergrijze kleur met soms een groenachtige uitstraling. Dan is reinigen noodzakelijk. Het is beter om dit verkleuringsproces te voorkomen door het teakhout goed te onderhouden met een goed onderhoudsproduct.

 

Wat kun je van ons verwachten na je aankoop?
  • Je wilt een product waar je echt blij van wordt! Je moet dus goed weten wat je koopt. Daarom zullen we alles doen zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Je kunt bij ons altijd terecht voor vragen en advies. Bel, email, chat of whatsapp ons, of kom langs in de showroom.
  • Heb je geen tijd om naar de showroom te komen, en wil je iets specifieks weten zoals; Hoe staat de tuinstoel bij een tuintafel, of hoe ziet hij er in het daglicht uit? Stuur ons een videopresentatie verzoek en omschrijf kort wat je wilt zien. Wij maken dan een vrijblijvende persoonlijke videopresentatie over het product. 
  • Bijna al onze tuinmeubelen zijn leverbaar uit voorraad en daarom kunnen wij je deze zeer snel leveren. Al onze voorradige tuinmeubelen leveren binnen 7 dagen bij je af. Niet bij de voordeur, maar in de tuin, gemonteerd en wel!
  • Wij staan achter ons product, daarom bieden we standaard 2 jaar garantie op al onze tuinmeubelen.
Bekijk alle varianten
Grote centraal gelegen showroom te Naarden
Uit voorraad leverbaar
Alle meubelen gratis verzonden in NL
Gemonteerde levering
Alle voorradige items leverbaar binnen 5 werkdagen
Persoonlijke adviesvideo's
Gecertificeerd en legaal gekapt plantage teakhout
Grootste collectie teak tuinmeubelen van NL
Service met een glimlach :)
Levering tot in de tuin op de juiste plek.

Stel een vraag over dit product:

Heeft u nog verdere vragen over dit product?
Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!
* Verplichte velden
Verstuur aanvraag
Persoonlijk advies
Telefoon 035-6952934 Bel ons
Chat Facebook Klik hier om met ons te chatten
E-mail info@deteakspecialist.nl Klik hier om ons te mailen
Whatsapp 0687965984 Stuur een berichtje via WhatsApp
Showroom

Wil je de meubelen in het echt bewonderen? Geen probleem, wij nodigen je van harte uit om langs te komen in onze showroom te Naarden. Wij helpen je dan graag om je ideale meubel uit te kiezen! Hopelijk tot snel!

Meer informatie
Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00