tuinbank zonder leuning ideaal voor aan de tuintafel

tuinbank zonder leuning ideaal voor aan de tuintafel

Tuinbankjes zonder leuning, ook wel tennis bankjes genoemd. Ze kunnen makkelijk los staan maar de leuning loze bankjes kunnen heel goed bij een tuintafel.

Lees meer
  • Alles direct uit voorraad leverbaar
  • Grote showroom in Naarden
  • Full Service delivery
  • Grootste collectie teak tuinmeubelen
Kleur
Soorten
Vorm & Maten
Merken
Min: €0
Max: €1000
Lombok kruk

€199,00

€249,00
Alleen online
AppleBee tuinmeubelen Tuinbank Square 210 cm (stone black)

Het gemak van een tuinbank zonder leuning

 

De teak tuinbank zonder rugleuning wordt veelal gebruikt aan teak tuintafels. De tuinbank zonder leuning wordt vaak gecombineerd met teak tuinstoelen. Ideaal om de (klein)kinderen op te zetten. Zij kunnen zo makkelijk zelf erop en eraf.
Wij hebben tuinbanken zonder rugleuning in een robuuste stijl, mooi met brede teakhouten planken. De teak tuinbank is ook te leveren met dunnere latten, deze staan prachtig aan bijvoorbeeld de teakhouten tuintafel Albany of Collin.

 

De teak tuinbank zonder leuning wordt ook wel een tennisbank genoemd

 

Naast dat u de teak tuinbank zonder leuning aan uw teak tuintafel kunt zetten. Zijn deze teak tuinbanken ook uitermate geschikt voor sportverenigingen. Zo staan de banken prachtig in kleedkamers of langs de tennisbaan. Vandaar de naam tennisbank.
Het model tuinbank zonder rugleuning Sita is hier uitermate geschikt voor. Wij hebben een groot aanbod tuinbanken direct uit voorraad leverbaar. U kunt kiezen voor full delivery service of de tuinbank ophalen in onze showroom in Naarden.
Wij zorgen dat deze gemonteerd voor u klaar staat.

 

Waarom een teak tuinbank?

 

Wij importeren onze teakhouten tuinmeubelen zelf uit Indonesië. Zo bieden wij u de beste kwaliteit teakhout voor de scherpste prijs. Al onze teak tuinmeubelen en teak tuinbanken zonder leuning zijn vrij van spinthout. Hierdoor kunt u al uw tuinmeubelen het hele jaar door buiten laten staan. Voor meer informatie over de kwaliteit van teakhout klikt u hier.


Daarbij vinden wij service erg belangrijk, u krijgt twee jaar garantie op uw teakhouten meubelen en