Teak tuinbanken

Teak tuinbanken

Bij de Teakspecialist vindt u de grootste collectie teakhouten tuinbanken. Traditionele tuinbanken, Engelse tuinbank, stationsbanken, tennis banken, en nog veel meer. In vele maten leverbaar en te zien en direct mee te nemen vanuit onze winkel. Wij bezorg

Lees meer
  • Alles direct uit voorraad leverbaar
  • Grote showroom in Naarden
  • Full Service delivery
  • Grootste collectie teak tuinmeubelen
Vorm & Maten
Soorten
Merken
Min: €0
Max: €1500
Tuinbank James 180 cm

€799,00

€1.049,00
Tuinbank James 210cm

€899,00

€1.049,00
Tuinbank Royal 240

€899,00

€998,00

Teak tuinbank; een onderhoudsvrije houten tuinbank

 

Het ruime aanbod praktisch onderhoudsvrije houten tuinbanken vindt u bij De Teakspecialist. Teak tuinbanken maken hier een groot onderdeel van uit. U loopt bijzonder veel kans precies die houten tuinbank van teak te vinden die in uw tuin of op uw terras past. Onze collectie teak tuinmeubelen bevat namelijk voor elke tuin de juiste tuinbank: van knus klein tuinbankje tot een romantische Engelse tuinbank.

 

Houten tuinbank van eersteklas teakhout

 

Bent u zoekende naar een perfecte houten tuinbank? Wij garanderen een eersteklas product dat direct uit Indonesië wordt geïmporteerd. Dit houdt in: volledige controle over het materiaal en de verwerking ervan. U bekijkt en test de tuinbak zelf in onze showroom in Naarden met 1200 m2 vloeroppervlak. Of u nu komt proefzitten op de Engelse tuinbank, of heerlijk wilt relaxen op een teak loungebank, u bent van harte welkom!
 
Teak staat voor kwaliteit. Het is een natuurproduct dat rijk is aan vetten en oliën, en dat daardoor voldoet aan de vele eisen die ons klimaat aan een houten tuinbank stelt. Na bezichtiging neemt u de houten tuinbank van teak direct mee of laat u ze bezorgen. U kunt ze ook online bestellen. De Teakspecialist staat u bij in de keuze van de meest geschikte houten tuinbank; u kiest een product waar u zeker geen spijt van krijgt.

 

Waarom een tuinbank kopen bij De Teakspecialist

 

Door onze eigen import betaald u nooit teveel voor uw teakhouten tuinbank. Wij leveren alleen a-kwaliteit teakhout, wat vrij is van spinthout. Meer informatie over spinthout en verschillende kwaliteiten vindt u hier.
Wij hebben alle tuinbanken op voorraad en leveren deze geheel gemonteerd bij u af. Er is ook een mogelijkheid om de houten tuinbank op te halen.

Belangrijke redenen waarom u uw teakhouten tuinbank bij De Teakspecialist koopt:

  • Gemaakt van a-kwaliteit teakhout
  • Er komen geen schroeven aan te pas, enkel alleen houtverbindingen.
  • Geheel gemonteerd en gratis bezorgd door heel NL
  • Vele modellen houten tuinbankjes in diverse maten direct uit voorraad leverbaar

Kom langs in onze winkel of bestel online!