Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Deckchairkussen Hartman Havana Blueberry
Tuinkussen – Deckchairkussen Hartman Havana Blueberry
Het deckchairkussen Hartman Havana Blueberry (donker blauw) is een fijne en comfortabele aanvulling voor jouw deckchair! Het tuinkussen van Hartman in het diepe donkerblauw geeft jouw tuinstoel een royale uitstraling.
€103,94 €79,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Deckchairkussen Hartman Havana Silver
Tuinkussen – Deckchairkussen Hartman Havana Silver
Het deckchairkussen Hartman Havana Zilver is een fijne en comfortabele aanvulling voor jouw deckchair! Het tuinkussen van Hartman geeft jouw tuinstoel een chique look in het prettig grijsachtige zilver.
€103,94 €79,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Deckchairkussen Hartman Havana Jute
Tuinkussen – Deckchairkussen Hartman Havana Jute
Het deckchairkussen Hartman Havana Jute (lichtbruin) is een fijne en comfortabele aanvulling voor jouw deckchair! Het tuinkussen van Hartman in het lichtbruine Jute geeft jouw tuinstoel een relaxte look.
€103,94 €79,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Deckchairkussen Hartman Havana Green
Tuinkussen – Deckchairkussen Hartman Havana Green
Het deckchairkussen Hartman Havana Groen is een fijne en comfortabele aanvulling voor jouw deckchair! Het tuinkussen van Hartman geeft jouw tuinstoel een natuurlijke look in het donkergroen.
€103,94 €79,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Deckchairkussen Hartman Havana Blue
Tuinkussen – Deckchairkussen Hartman Havana Blue
Het deckchairkussen Hartman Havana Blauw is een fijne en comfortabele aanvulling voor jouw deckchair! Het tuinkussen van Hartman geeft jouw tuinstoel een royale look in het blauw.
€103,94 €79,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Deckchairkussen Hartman Havana Dark-grey
Tuinkussen – Deckchairkussen Hartman Havana Dark-grey
Het deckchairkussen Hartman Havana Donker Grijs is een fijne en comfortabele aanvulling voor jouw deckchair! Het tuinkussen van Hartman geeft jouw tuinstoel een stijlvolle look in het grijs.
€103,94 €79,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Deckchairkussen

Deckchair kussen | Comfortabel luieren

 

Het deckchair kussen is altijd een populair tuinkussen, simpelweg omdat de deckchair ongekend populair is, was en waarschijnlijk altijd zal zijn. Het deckchairkussen leg je over de gehele lengte van de deckchair waardoor je comfort hebt van top tot teen!

 

Deckchair kussen van Hartman

 

Deckchair kussen van Hartman komen in heel veel verschillende designs waardoor er altijd een winnaar bijzit voor jou! Deze deckchair kussen zijn veelal gemaakt van 100% dralon. Deze stof is zeer kleurvast en kan tegen een buitje. Wanneer het wat slechter weer wordt moet je deze wel binnenhalen zodat de voering niet kan gaan schimmelen in het deckchair kussen. Buiten de ruime keuze in designs en goede kwaliteit staat Hartman ook voor heerlijk comfortabele deckchair kussen. Ze zijn dan ook rijkelijk gevuld en geven daardoor genoeg ondersteuning aan het hele lichaam.

 

Deckchair kussen even proberen?

 

Wil je even zelf ervaren hoe comfortabel deze kussen zijn? Dan ben je van harte welkom in onze showroom om hier even te pre-luieren en goed te kijken wat je het mooist vindt en lekkerst vind zitten.

Lees meer Lees minder