Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Ligbedkussen Hartman Havana Dark-Grey
Tuinkussen – Ligbedkussen Hartman Havana Dark-Grey
Het tuinkussen Havana Donker Grijs van Hartman is ideaal voor jouw ligbed! Het ligbedkussen geeft jouw tuinstoel een prettige look in het donker grijs en de comfort die ieder tuinmeubel verdient.
€103,94 €79,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Ligbedkussen Hartman Havana Blue
Tuinkussen – Ligbedkussen Hartman Havana Blue
Het tuinkussen Havana Blauw van Hartman is ideaal voor jouw ligbed! Het ligbedkussen geeft jouw tuinstoel een prettige look in het donkerblauw en de comfort die ieder tuinmeubel verdient.
€103,94 €79,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Ligbedkussen Hartman Havana Green
Tuinkussen – Ligbedkussen Hartman Havana Green
Het tuinkussen Havana Groen van Hartman is ideaal voor jouw ligbed! Het ligbedkussen geeft jouw tuinstoel een verfijnde look in het donkergroen en de comfort die ieder tuinmeubel verdient.
€103,94 €79,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Ligbedkussen Hartman Havana Silver
Tuinkussen – Ligbedkussen Hartman Havana Silver
Het tuinkussen Havana Zilver van Hartman is ideaal voor jouw ligbed! Het ligbedkussen geeft jouw tuinstoel de comfort die ieder tuinmeubel verdient en geeft het daarnaast een luxueuze look in het mooie zilver.
€103,94 €79,95
Hartman  Tuinkussen – Ligbedkussen Hartman Havana Jute
Tuinkussen – Ligbedkussen Hartman Havana Jute
Met de mooie en stevige ligbedkussens van Hartman kunt u optimaal relaxen. Ruime keuze aan kleuren zodat het helemaal past in uw tuin!
€103,94 €79,95
Alleen online
Hartman  Ligbedkussen Hartman | Havana Blueberry
Ligbedkussen Hartman | Havana Blueberry
Het tuinkussen Havana Blueberry van Hartman is ideaal voor jouw ligbed! Het ligbedkussen geeft jouw tuinstoel een prettige look in het blauw en de comfort die ieder tuinmeubel verdient.
€103,94 €79,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Ligbedkussens

Ligbed kussen | Comfortabel luieren

 

Het ligbed kussen is altijd een populair tuinkussen, simpelweg omdat het ligbed ongekend populair is, was en waarschijnlijk altijd zal zijn. Het ligbedkussen leg je over de gehele lengte van het ligbed waardoor je comfort hebt van top tot teen!

 

Ligbed kussen van Hartman

 

Ligbed kussen van Hartman komen in heel veel verschillende designs waardoor er altijd een winnaar bijzit voor jou! Deze ligbed kussens zijn veelal gemaakt van 100% dralon. Deze stof is zeer kleurvast en kan tegen een buitje. Wanneer het wat slechter weer wordt moet je deze wel binnenhalen zodat de voering niet kan gaan schimmelen in het ligbed kussen. Buiten de ruime keuze in designs en goede kwaliteit staat Hartman ook voor heerlijk comfortabele ligbed kussen. Ze zijn dan ook rijkelijk gevuld en geven daardoor genoeg ondersteuning aan het hele lichaam.

 

Ligbed kussen even proberen?

 

Wil je even zelf ervaren hoe comfortabel deze kussen zijn? Dan ben je van harte welkom in onze showroom om hier even te pre-luieren en goed te kijken wat je het mooist vindt en lekkerst vind zitten.

Lees meer Lees minder