Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Loungekussens

Lounge kussen | Comfortabel luieren

 

Je loungestoel of loungebank is natuurlijk pas echt af met een comfortabel loungekussen. Wij hebben ze in verschillende maten en kleuren. Wil je een loungekussen voor een loungebank of loungestoel in een andere kleur of stof? Wij kunnen ze ook op maat laten maken in de door jouw gewenste stof en kleur!

 

Lounge kussen van Hartman

 

Lounge kussens van Hartman komen in heel veel verschillende designs waardoor er altijd een winnaar bijzit voor jou! Deze lounge kussen zijn veelal gemaakt van 100% dralon. Deze stof is zeer kleurvast en kan tegen een buitje. Wanneer het wat slechter weer wordt moet je deze wel binnenhalen zodat de voering niet kan gaan schimmelen in het lounge kussen. Buiten de ruime keuze in designs en goede kwaliteit staat Hartman ook voor heerlijk comfortabele lounge kussens. Ze zijn dan ook rijkelijk gevuld en geven daardoor genoeg ondersteuning aan het hele lichaam.

 

Lounge kussen even proberen?

 

Wil je even zelf ervaren hoe comfortabel deze kussen zijn? Dan ben je van harte welkom in onze showroom om hier even te pre-luieren en goed te kijken wat je het mooist vindt en lekkerst vindt zitten.

Lees meer Lees minder