Hartman Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Blueberry 180
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Blueberry 180
Jouw tuinbank verdient comfort in stijl. Het bankkussen Hartman Havana Blueberry (blauw) geeft jouw tuinmeubel een fijne sfeer en is goed te combineren met andere kussens. De tuinkussens van Hartman geven kleur en comfort aan je tuinmeubelen!
€71,44 €54,95
Alleen online
Hartman Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Jute 180
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Jute 180
Jouw tuinbank verdient comfort op maat en in stijl. Het bankkussen Hartman Havana Jute is 180 cm lang en geeft jouw tuinmeubel een tijdloze uitstraling. Het tuinkussen is goed te combineren met andere kussens.
€71,44 €54,95
Alleen online
Hartman Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Green 180
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Green 180
Jouw tuinbank verdient comfort op maat en in stijl. Het bankkussen Hartman Havana Groen is 180 cm lang en geeft jouw tuinmeubel een natuurlijke sfeer. Het tuinkussen is goed te combineren met andere kussens.
€71,44 €54,95
Alleen online
Hartman Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Blue 180
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Blue 180
Jouw tuinbank verdient comfort op maat en in stijl. Het bankkussen Hartman Havana Blauw is 180 cm lang en geeft jouw tuinmeubel een fijne sfeer. Het tuinkussen is goed te combineren met andere kussens.
€71,44 €54,95
Alleen online
Hartman Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Dark Grey 180
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Dark Grey 180
Jouw tuinbank verdient comfort op maat en in stijl. Het bankkussen Hartman Havana Donker Grijs is 180 cm lang en geeft jouw tuinmeubel een rustige sfeer. Het tuinkussen is goed te combineren met andere kussens.
€71,44 €54,95
Alleen online
Hartman Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Silver 150
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Silver 150
Jouw tuinbank verdient comfort in stijl. Het bankkussen Hartman Havana Zilver geeft jouw tuinmeubel een chique sfeer en is goed te combineren met andere kussens. De tuinkussens van Hartman geven kleur en comfort aan je tuinmeubelen!
€58,44 €44,95
Alleen online
Hartman Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Jute 150
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Jute 150
Jouw tuinbank verdient comfort in stijl. Het bankkussen Hartman Havana Jute geeft jouw tuinmeubel een fijne sfeer en is goed te combineren met andere kussens. De tuinkussens van Hartman geven kleur en comfort aan je tuinmeubelen!
€58,44 €44,95
Alleen online
Hartman Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Ecru 150
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Ecru 150
Jouw tuinbank verdient comfort in stijl. Het bankkussen Hartman Havana Ecru geeft jouw tuinmeubel een zomers gevoel en is goed te combineren met andere kussens. De tuinkussens van Hartman geven kleur en comfort aan je tuinmeubelen!
€58,44 €44,95
Alleen online
Hartman Tuinkussen – Bankkussen Havana Blue 150cm
Tuinkussen – Bankkussen Havana Blue 150cm
Jouw tuinbank verdient comfort in stijl. Het bankkussen Hartman Havana Blauw geeft jouw tuinmeubel een relaxte sfeer en is goed te combineren met andere kussens. De tuinkussens van Hartman geven kleur en comfort aan je tuinmeubelen!
€58,44 €44,95
Alleen online
Hartman Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Blueberry 120
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Blueberry 120
Fleur je tuinbank op met het tuinkussen Hartman Havana Blueberry (blauw). Het bankkussen is goed te combineren met andere kussens van Hartman! De tuinkussens uit de Havana-lijn van Hartman geven kleur en comfort aan je tuinmeubelen!
€51,94 €39,95
Alleen online
Hartman Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Silver 120
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Silver 120
Fleur je tuinbank op met het tuinkussen Hartman Havana Zilver. Het bankkussen is goed te combineren met andere kussens van Hartman! De tuinkussens uit de Havana-lijn van Hartman geven kleur en comfort aan je tuinmeubelen!
€51,94 €39,95
Alleen online
Hartman Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Blue 120
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Blue 120
Fleur je tuinbank op met het tuinkussen Hartman Havana Blauw. Deze editie is donkerblauw. Het bankkussen is goed te combineren met andere kussens van Hartman! De tuinkussens uit de Havana-lijn van Hartman geven extra kleur en comfort aan je tuinmeubelen!
€51,94 €39,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Tuinbank kussens

Tuinbankkussens | Voor elke tuinbank in verschillende designs

 

Tuinbankkussens zijn een absolute must als je wat langer wilt kunnen zitten op je tuinbank. Natuurlijk maakt een tuinbankkussen het zitcomfort een stuk aangenamer, maar tuinbankkussens kunnen ook voor extra kleur en knusheid zorgen in de tuin.

 

Tuinbankkussens van alle grote merken

 

Wij houden een grote voorraad tuinbankkussens zowel binnen- als buiten het seizoen. Dit zorgt ervoor dat je lekker veel keuze hebt, maar ook snel je tuinbankkussens in huis hebt. Wij leveren tuinbankkussens van Hartman, Sunbrella en vele andere grote tuinkussen merken. Hartman heeft veel verschillende designs waar je uit kunt kiezen, waardoor je de tuinbank daarmee een uniek karakter kunt geven. Hartman heeft de meeste bankkussens gemaakt van dralon. Dit is een hoogwaardige kwaliteit stof die niet snel verkleur en makkelijk is schoon te maken.

 

Bankkussens in verschillende maten

 

Inmiddels zijn er behoorlijk wat verschillende maten tuinbanken en daarom ook veel verschillende maten bankkussens. Wij zorgen daarom ook dat we een grote voorraad houden aan verschillende maten bankkussens.

De meest voorkomende maten zijn:

 

Tuinbankkussen 120 cm

Tuinbankkussen 150 cm

Tuinbankkussen 180 cm

 

Kun je jouw maat niet vinden? Geen probleem, wij maken namelijk ook maatkussens van Sunbrella. Sunbrella heeft de hoogste kwaliteit stoffen die je altijd buiten kunt laten liggen.

 

Bankkussen levering

 

Het is lekker weer en je wilt snel gebruik maken van je tuinbank. Dat snappen we en daarom houden we ook een grote voorraad aan zodat we je bankkussen snel kunnen leveren! Een bankkussen uit voorraad leveren wij binnen 3 dagen bij je af, en als we een bankkussen moeten bestellen dan wordt deze vaak al binnen 7 dagen geleverd!

Lees meer Lees minder