Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Blueberry 120
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Blueberry 120
Fleur je tuinbank op met het tuinkussen Hartman Havana Blueberry (blauw). Het bankkussen is goed te combineren met andere kussens van Hartman! De tuinkussens uit de Havana-lijn van Hartman geven kleur en comfort aan je tuinmeubelen!
€51,94 €39,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Silver 120
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Silver 120
Fleur je tuinbank op met het tuinkussen Hartman Havana Zilver. Het bankkussen is goed te combineren met andere kussens van Hartman! De tuinkussens uit de Havana-lijn van Hartman geven kleur en comfort aan je tuinmeubelen!
€51,94 €39,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Blue 120
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Blue 120
Fleur je tuinbank op met het tuinkussen Hartman Havana Blauw. Deze editie is donkerblauw. Het bankkussen is goed te combineren met andere kussens van Hartman! De tuinkussens uit de Havana-lijn van Hartman geven extra kleur en comfort aan je tuinmeubelen!
€51,94 €39,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Bankkussen 120

Tuinbankkussen 120 cm | Het tweezits tuinbankkussen

 

Voor de tweezits tuinbanken hebben wij het tuinbankkussen 120 cm.

De maat 120 cm past in de meeste tweezits tuinbanken omdat deze veelal dezelfde afmetingen hebben. Het tweezits tuinbankkussen hebben wij in verschillende designs, kleuren en van verschillende merken.

 

Bankkussen 120 van Hartman

 

Als je echt wat te kiezen wilt hebben dan ben je aan het juiste adres bij de Hartman tuinbankkussens. Ook voor de tweezits is er een zeer ruim assortiment. De meeste van deze tuinbankkussens zijn gemaakt van dralon. Deze stofsoort kan tegen een buitje en verkleurt minder snel dan andere stoffen.

 

Bankkussen 120 van Sunbrella.

 

Wanneer je op zoek bent naar een bankkussen die je altijd buiten kunt laten liggen kun je ons ook vragen een maatkussen te laten maken van Sunbrella. Deze stofsoort is van de allerhoogste kwaliteit en kan altijd buiten liggen. Je kunt dan zelf het design en de afmetingen van het tuinbankkussen kiezen. Geen zorgen meer om het kussen binnen te halen bij regenachtig weer!

 

Tuinbankkussen 120

 

Wil je graag even komen proefzitten of wil je kijken welk design goed bij je past? Kom dan bij ons langs in onze showroom. Wij hebben veel tuinbankkussens op voorraad, dus de winnaar kun je meteen mee naar huis nemen!

Lees meer Lees minder