Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Silver 150
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Silver 150
Jouw tuinbank verdient comfort in stijl. Het bankkussen Hartman Havana Zilver geeft jouw tuinmeubel een chique sfeer en is goed te combineren met andere kussens. De tuinkussens van Hartman geven kleur en comfort aan je tuinmeubelen!
€58,44 €44,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Jute 150
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Jute 150
Jouw tuinbank verdient comfort in stijl. Het bankkussen Hartman Havana Jute geeft jouw tuinmeubel een fijne sfeer en is goed te combineren met andere kussens. De tuinkussens van Hartman geven kleur en comfort aan je tuinmeubelen!
€58,44 €44,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Ecru 150
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Ecru 150
Jouw tuinbank verdient comfort in stijl. Het bankkussen Hartman Havana Ecru geeft jouw tuinmeubel een zomers gevoel en is goed te combineren met andere kussens. De tuinkussens van Hartman geven kleur en comfort aan je tuinmeubelen!
€58,44 €44,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Bankkussen Havana Blue 150cm
Tuinkussen – Bankkussen Havana Blue 150cm
Jouw tuinbank verdient comfort in stijl. Het bankkussen Hartman Havana Blauw geeft jouw tuinmeubel een relaxte sfeer en is goed te combineren met andere kussens. De tuinkussens van Hartman geven kleur en comfort aan je tuinmeubelen!
€58,44 €44,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Bankkussen 150

Tuinbankkussen 150 cm | Het driezits tuinbankkussen

 

Voor de driezits tuinbanken hebben wij het tuinbankkussen 150 cm.

De maat 150 cm past in de meeste driezits tuinbanken omdat deze veelal dezelfde afmetingen hebben. Het driezits tuinbankkussen hebben wij in verschillende designs, kleuren en van verschillende merken.

 

Bankkussen 150 van Hartman

 

Als je echt wat te kiezen wilt hebben dan ben je aan het juiste adres bij de Hartman tuinbankkussens. Ook voor de driezits is er een zeer ruim assortiment. De meeste van deze tuinbankkussens zijn gemaakt van dralon. Deze stofsoort kan tegen een buitje en verkleurt minder snel dan andere stoffen.

 

Bankkussen 150 van Sunbrella.

 

Wanneer je op zoek bent naar een bankkussen die je altijd buiten kunt laten liggen kun je ons ook vragen een maatkussen te laten maken van Sunbrella. Deze stofsoort is van de allerhoogste kwaliteit en kan altijd buiten liggen. Je kunt dan zelf het design en de afmetingen van het tuinbankkussen kiezen. Geen zorgen meer om het kussen binnen te halen bij regenachtig weer!

 

Tuinbankkussen 150

 

Wil je graag even komen proefzitten of wil je kijken welk design goed bij je past? Kom dan bij ons langs in onze showroom. Wij hebben veel tuinbankkussens op voorraad, dus de winnaar kun je meteen mee naar huis nemen!

 

Lees meer Lees minder