Hartman  Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Blueberry 180
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Blueberry 180
Jouw tuinbank verdient comfort in stijl. Het bankkussen Hartman Havana Blueberry (blauw) geeft jouw tuinmeubel een fijne sfeer en is goed te combineren met andere kussens. De tuinkussens van Hartman geven kleur en comfort aan je tuinmeubelen!
€71,44 €54,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Jute 180
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Jute 180
Jouw tuinbank verdient comfort op maat en in stijl. Het bankkussen Hartman Havana Jute is 180 cm lang en geeft jouw tuinmeubel een tijdloze uitstraling. Het tuinkussen is goed te combineren met andere kussens.
€71,44 €54,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Green 180
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Green 180
Jouw tuinbank verdient comfort op maat en in stijl. Het bankkussen Hartman Havana Groen is 180 cm lang en geeft jouw tuinmeubel een natuurlijke sfeer. Het tuinkussen is goed te combineren met andere kussens.
€71,44 €54,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Blue 180
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Blue 180
Jouw tuinbank verdient comfort op maat en in stijl. Het bankkussen Hartman Havana Blauw is 180 cm lang en geeft jouw tuinmeubel een fijne sfeer. Het tuinkussen is goed te combineren met andere kussens.
€71,44 €54,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Dark Grey 180
Tuinkussen – Bankkussen Hartman Havana Dark Grey 180
Jouw tuinbank verdient comfort op maat en in stijl. Het bankkussen Hartman Havana Donker Grijs is 180 cm lang en geeft jouw tuinmeubel een rustige sfeer. Het tuinkussen is goed te combineren met andere kussens.
€71,44 €54,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Bankkussen 180

Tuinbankkussen 180 cm | Het vierzits tuinbankkussen

 

Voor de vierzits tuinbanken hebben wij het tuinbankkussen 180 cm.

De maat 180 cm past in de meeste vierzits tuinbanken omdat deze veelal dezelfde afmetingen hebben. Het vierzits tuinbankkussen hebben wij in verschillende designs, kleuren en van verschillende merken.

 

Bankkussen 180 van Hartman

 

Als je echt wat te kiezen wilt hebben dan ben je aan het juiste adres bij de Hartman tuinbankkussens. Ook voor de vierzits is er een zeer ruim assortiment. De meeste van deze tuinbankkussens zijn gemaakt van dralon. Deze stofsoort kan tegen een buitje en verkleurt minder snel dan andere stoffen.

 

Bankkussen 180 van Sunbrella.

 

Wanneer je op zoek bent naar een bankkussen die je altijd buiten kunt laten liggen kun je ons ook vragen een maatkussen te laten maken van Sunbrella. Deze stofsoort is van de allerhoogste kwaliteit en kan altijd buiten liggen. Je kunt dan zelf het design en de afmetingen van het tuinbankkussen kiezen. Geen zorgen meer om het kussen binnen te halen bij regenachtig weer!

 

Tuinbankkussen 180

 

Wil je graag even komen proefzitten of wil je kijken welk design goed bij je past? Kom dan bij ons langs in onze showroom. Wij hebben veel tuinbankkussens op voorraad, dus de winnaar kun je meteen mee naar huis nemen!

 

Lees meer Lees minder