Alleen online
Hartman  Tuinkussen - Hoge Rug Hartman River Blue 123 x 50
Tuinkussen - Hoge Rug Hartman River Blue 123 x 50
Het tuinkussen met hoge rug van Hartman in River Blauw (wit met blauw) uitvoering geeft jouw tuinstoel een chique uitstraling. De tuinkussens uit de River-lijn van Hartman geven wat extra kleur en comfort aan je verstelbare tuinstoel.
€45,44 €34,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen - Hoge Rug Hartman Havana Jute 123 X 50
Tuinkussen - Hoge Rug Hartman Havana Jute 123 X 50
Het tuinkussen met hoge rug van Hartman in Jute uitvoering geeft jouw tuinstoel een stoere, lichtbruine uitstraling. De tuinkussens uit de Havana-lijn van Hartman geven wat extra kleur en comfort aan je verstelbare tuinstoel.
€45,44 €34,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen - Hoge Rug Hartman Havana Ecru 123 X 50
Tuinkussen - Hoge Rug Hartman Havana Ecru 123 X 50
Het tuinkussen met hoge rug van Hartman in ecru uitvoering geeft jouw tuinstoel een luxueuze uitstraling. De tuinkussens uit de Havana-lijn van Hartman geven wat extra kleur en comfort aan je verstelbare tuinstoel.
€45,44 €34,95
Alleen online
Hartman  Tuinkussen - Hoge Rug Hartman Verde Yellow 123 x 50
Tuinkussen - Hoge Rug Hartman Verde Yellow 123 x 50
Het tuinkussen met hoge rug van Hartman in Verde Geel (wit met geel grasmotief) uitvoering geeft jouw tuinstoel een speelse uitstraling. De tuinkussens uit de Verde-lijn van Hartman geven wat extra kleur en comfort aan je verstelbare tuinstoel.
€71,44 €54,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Tuinkussens hoge rug

Hoge rug kussen | Comfortabel je hele boek uitlezen!

 

De hoge rug tuinkussens zijn geschikt voor de meeste verstelbare tuinstoelen en tuinstoelen met hoge rug. Wij hebben ze in de meest uiteenlopende designs en van verschillende tuinkussen merken. Natuurlijk wil je lang doen met een hoge rug tuinkussen en daarom selecteren wij alleen tuinkussens van de beste kwaliteit. 

 

Hoge rug kussen van Hartman

 

Hoge rug kussens van Hartman komen in heel veel verschillende designs waardoor er altijd een winnaar bijzit voor jou! Deze hoge rug kussens zijn veelal gemaakt van 100% dralon. Deze stof is zeer kleurvast en kan tegen een buitje. Wanneer het wat slechter weer wordt moet je deze wel binnenhalen zodat de voering niet kan gaan schimmelen in het hoge rug kussen. Buiten de ruime keuze in designs en goede kwaliteit staat Hartman ook voor heerlijk comfortabele hoge rug kussen. Ze zijn dan ook rijkelijk gevuld en geven daardoor genoeg ondersteuning aan het hele lichaam.

 

Hoge kussen even proberen?

 

Wil je even zelf ervaren hoe comfortabel deze kussen zijn? Dan ben je van harte welkom in onze showroom om hier even te pre-luieren en goed te kijken wat je het mooist vindt en lekkerst vind zitten.

Lees meer Lees minder