Aluminium tuinmeubelen

Aluminium tuinmeubelen

 

Op zoek naar een aluminium tuinmeubel voor in uw tuin? De Teakspecialist heeft een ruime collectie aluminium tuinmeubelen in haar assortiment. Aluminium wordt gebruikt bij veel tuinmeubelen van De Teakspecialist. Aluminium heeft enorm veel voordelen ten opzichte van andere tuinmeubel materialen.

 

  • Aluminium is mooi en erg goed te combineren met andere materialen
  • Aluminium is makkelijk schoon te maken
  • Aluminium roest niet
  • Aluminium is licht van gewicht

Aluminium

In veel van onze tuinmeubelen is aluminium verwerkt, Het Merk Suns tuinmeubelen en Applebee tuinmeubelen maken veelvuldig gebruik van Aluminium.

Zo zijn de tuintafels van Suns vaak met een Aluminium onderstel en zijn de loungesets vaak gemaakt van aluminium in combinatie met teakhout of kunststof vlechtwerk.

Aluminium tuinmeubelen schoonmaken en onderhouden.

We ontraden het u, uw aluminium tuinmeubel af te dekken met een zeil of meubelhoes. Ingepakte meubels kunnen namelijk verstikken, waardoor vochtafdrukken en vlekken op het materiaal kunnen ontstaan. Daarom raden we u aan, uw tuinmeubel in de winterperiode, overdekt op te bergen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunt u deze onafgedekt buiten laten staan.

Het beste kunt u uw aluminium tuinmeubel reinigen met veel water, een beetje groene zeep en een zachte borstel of doek. Gebruik geen agressieve, scherpe schoonmaakmiddelen; dit kan het materiaal onnodig beschadigen.

Tuinmeubelen van andere materialen

Naast aluminium tuinmeubelen, bieden wij ook meubelen van andere materialen aan, zoals:

 

 

 
Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »