Houten tuinmeubelen

Houten tuinmeubelen

 

Houten tuinmeubelen zijn tijdloos en sfeervol. Het hout is een natuurproduct en dat zie je. Daarom zullen houten tuinmeubelen nooit vervelen.

 

Houten tuinmeubelen – teak hout

 

Houten tuinmeubelen van teak hout is het beste wat je kan krijgen voor buiten! Teakhout is zeer duurzaam en bevat van natuurlijke olieen wat het hout mooit houdt. Daarbij groeit de teak boom langzaam en heeft het de eigenschap dat het niet rot.
Natuurlijk zijn er verschillende kwaliteiten teakhout, hoe jonger het teakhout is hoe goedkoper. Wij zijn gespecialiseerd in teakhout en leveren alleen de beste kwaliteit teakhout dta vrij is van spinthout. Zo heb je jarenlang plezier van houten tuinmeubelen gemaakt van teakhout.

 

Houten tuinmeubelen van eucalyptus hout

 

Naast teakhout hebben wij ook tuinmeubelen van eucalyptus hout. Eucalyptus hout is een hardhout soort dat ook zeer goed is om buiten te laten staan. Het is minder duurzaam dan teakhout, maar ook een stuk goedkoper. Eucalyptus bevat minder olie dan teakhout daarom worden deze houten tuinmeubelen sneller grijs van kleur.

 

Houten tuinmeubelen schoonmaken

 

Alle houten meubelen kan je schoonmaken met teak cleaner. Dit is een hardhout cleaner wat alg en schimmel doodt, daarnaast zorgt het ervoor dat je tuinmeubel een mooie grijze kleur krijgt.
Behandelen tegen vergrijzen , kan zowel voor teakhouten tuinmeubelen als eucalyptus houten tuinmeubelen met teak protector of hardwood protector.

 

Naast ons houten tuinmeubel aanbod. Hebben wij ook andere materialen in onze collectie. Kom langs voor:

 

 

Voor al je houten tuinmeubelen kom je naar De Teakspecialist. Of bestel online!

Lees meer Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »