Tuinmeubelen van de teakspecialist

Tuinmeubelen voor heel Nederland

 

De Teakspecialist is begonnen in met een kleine winkel met als doel de mooiste en hoogste kwaliteit teak tuinmeubelen te leveren in het gooi en omstreken. Dit doen we als sinds 1998 en inmiddels hebben wij menig tuin mogen vullen met stevige en prachtige tuinmeubelen!

Wij hebben niet stilgezeten en zijn inmiddels uitgegroeid tot een grote tuinmeubelen winkel die tuinmeubelen door heel Nederland en ook door heel Europa levert.  

We hebben een hart voor Teakhout en dit zal altijd blijven, daarom blijft het onze missie om de hoogste kwaliteit teak tuinmeubelen door heel Nederland en Europa te leveren. 

 

Ruimte voor meer tuinmeubelen door heel Nederland

 

Het mooie aan teakhout is dat het absoluut niet trendgevoelig is. Dit hebben wij door de jaren heen heel duidelijk kunnen zien. Dit komt niet alleen doordat het product zelf een natuurproduct is en daarom tijdloos is, maar ook omdat je er elk design van kunt maken die je maar wilt! 

Daarnaast leent teakhout zich ook fantastisch om te combineren met andere materiaalsoorten. Zo hebben wij inmiddels een zeer grote collectie van prachtige tuinmeubelen met de meest uiteenlopende designs. 

 

Tuinmeubel leveringen in Nederland

 

Wij vinden het belangrijk dat je helemaal happy bent met je tuinmeubel. Het leverproces vinden wij daarbij minstens zo belangrijk als de tijd ervoor en erna. Zo leveren wij onze tuinmeubelen in Nederland gemonteerd af en zetten dit netjes op de juiste plek in de tuin. Zo hoef je dus niet met gereedschap en bouwtekeningen in de weer en kun je direct genieten van je nieuwe tuinmeubel. Wij leveren ook alles uit voorraad, dus geen lange levertijden waar niemand op zit te wachten!

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »