Tuinmeubelen Amsterdam 

 

Ben je op zoek naar de mooiste collectie tuinmeubelen in de buurt van Amsterdam? Dan ben je aan het juiste adres bij De Teakspecialist. Met onze centraal gelegen vestiging in Naarden kun je ons gemakkelijk bereiken! Heb je er ook zo'n hekel aan om lang te wachten op je tuinmeubel? Wij leveren onze tuinmeubelen uit voorraad waardoor we binnen 7 dagen kunnen uitleveren, ook in Amsterdam.

 

Onze showroom binnen handbereik vanuit Amsterdam.

 

Woon je in de buurt van Amsterdam en heb je een mooi tuinmeubel op onze webshop gezien? Laat ons je dan volledig overtuigen om langs te komen door een persoonlijke videoboodschap aan te vragen. Wij beantwoorden dan al je vragen in een persoonlijke video en laten je jouw favoriete tuinmeubel goed zien. Je kunt ons dan bijvoorbeeld vragen hoe een tuintafel in combinatie met een aantal tuinstoelen staat, of hoe een loungeset er in een bepaalde opstelling uitziet. Zo kun je dus gewoon thuis vanuit Amsterdam het juiste tuinmeubel uitkiezen!

 

Tuinmeubel leveringen naar Amsterdam en omgeving

 

Heb je een mooi tuinmeubel uitgekozen in onze webshop of winkel, dan leveren wij die geheel kosteloos af in Amsterdam e.o, en zetten die gemonteerd in je tuin op de juiste plek neer. Wij leveren onze tuinmeubelen uit voorraad en kunnen daarom snel leveren, bijna alles binnen 7 dagen!