Tuinset James 160 x 80 cm | Set 2

Tuinset James 160 x 80 cm | Set 2

€2.430,00
€1.736,00
Op voorraad
De tuinset voor kleinere tuinen! Een kleine tuintafel hoeft namelijk niet saai te zijn. De James tafel heeft een prachtige moderne uitstraling gecombineerd met twee tuinstoelen en tuinbank zonder rugleuning. Dit geeft een speels effect en ideaal voor de
Tuinset James 160 x 80 cm | Set 2
Tuinset James 160 x 80 cm | Set 2 €2.430,00 €1.736,00
€2.430,00
€1.736,00
Dit product is te bekijken in onze showroom
Leverbaar +/- 7 tot 10 werkdagen
Geen tijd om langs te komen? Wij geven advies op maat in een persoonlijke video. Youtube icon Vraag hier aan
Bekijk alle varianten

James teak tuintafel 160 x 80 cm

Heeft u een stadstuin of een klein terras maar wilt u echt iets leuks neerzetten? Het merk Garden Teak denkt ook aan de kleinere tuinen. Vanaf nu kunt een tuinset neerzetten die zowel duurzaam als modern is in een kleinere maat.

Alle tuinmeubelen van Garden Teak zijn gemaakt van a- kwaliteit plantage teakhout. Het teakhout afkomstig uit Indonesie is gecertificeerd en vrij van spinthout.

 

Waarom een teak tuinset?

Teakhout kent vele voordelen. Zo is het makkelijk in onderhoud, kan het hele jaar buiten blijven staan en heeft u er jaren plezier van.
Garden Teak is een Nederlands merk dat boven op de trends zit en ervoor zorgt dat teakhout bij iedereen in de tuin kan staan. Daarbij werken zij uitsluitend met de beste kwaliteit teakhout, waardoor u het met een gerust hart het hele jaar door buiten kan laten staan.

 

 

De teak tuinset bestaat uit:

- 1x James tuintafel 160 x 80 cm

- 1x James tuinbank 120 cm

- 2x St. Tropez Stapelstoel

 

 

Wat zijn de voordelen van een teakhouten tuinset?

 

 • Deze tuintafel is gemaakt van a-kwaliteit teakhout.
 • Er is geen spinthout (jong teakhout) gebruikt bij het maken van de bijzettafel.
 • De lange levensduur van deze teak tuinset zit hem in de hardheid en waterbestendigheid van het teakhout. De olie in het teakhout zorgt ervoor dat je de teak tuinset het hele jaar door buiten kan laten staan zonder dat het hout gaat rotten.
 • Het teakhout kan gaan werken, dit is normaal en kan geen kwaad. Door de regen zet het hout uit, en door de warmte krimpt het weer.
 • Er kunnen scheurtjes ontstaan in het kopshout. Kopshout is het vlak dat is ontstaan bij zaagwerk haaks op de stam van de boom. Dit heeft geen invloed op de levensduur van uw tuinmeubel en doet niets af aan de kwaliteit.
 • Wij werken uitsluitend met verantwoord teakhout afkomstig uit plantages. Al het teakhout is gecertificeerd.

 

Hoe onderhoud je teakhouten tuinset?

 

 • Wanneer je verder niets doet aan een teakhouten tuinset zal hij gaan vergrijzen. Wij raden je aan om dan minimaal eens per jaar de stoel schoon te maken met teak reiniger
  Dit product verwijdert alle alg en vuil. Zo behoud je de mooie zilvergrijze kleur zonder vuil.
 • Indien je de kleur van het hout wilt behouden kun je de tuinset behandelen met Teak Protector. Dit middel stopt het vergrijzingsproces en zorgt ervoor dat het teakhout zijn warme bruine kleur behoudt.
 • Wil je je nieuwe tuinset beschermen tegen vlekken? Breng dan Teak Shield aan. Dit product geeft een onzichtbare beschermlaag waardoor vlekken niet in het hout kunnen dringen.

 

Wat kun je van ons verwachten na je aankoop?

 

 • Je wilt een product waar je echt blij van wordt! Je moet dus goed weten wat je koopt. Daarom zullen we alles doen zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Je kunt bij ons altijd terecht voor vragen en advies. Bel, email, chat of whatsapp ons, of kom langs in de showroom.
 • Heb je geen tijd om naar de showroom te komen, en wil je iets specifieks weten zoals; Hoe staat de tuinstoel bij een tuintafel, of hoe ziet hij er in het daglicht uit? Stuur ons een videopresentatie verzoek en omschrijf kort wat je wilt zien. Wij maken dan een vrijblijvende persoonlijke videopresentatie over het product. 
 • Bijna al onze tuinmeubelen zijn leverbaar uit voorraad en daarom kunnen wij je deze zeer snel leveren. Al onze voorradige tuinmeubelen leveren binnen 7 dagen bij je af. Niet bij de voordeur, maar in de tuin, gemonteerd en wel!
 • Wij staan achter ons product, daarom bieden we standaard 2 jaar garantie op al onze tuinmeubelen.
Lees meer
Bekijk alle varianten
Grote centraal gelegen showroom te Naarden
Uit voorraad leverbaar
Alle meubelen gratis verzonden in NL
Gemonteerde levering
Alle voorradige items leverbaar binnen 5 werkdagen
Persoonlijke adviesvideo's
Gecertificeerd en legaal gekapt plantage teakhout
Grootste collectie teak tuinmeubelen van NL
Service met een glimlach :)
Levering tot in de tuin op de juiste plek.
Persoonlijk advies
Telefoon 035-6952934 Bel ons
Chat Facebook Klik hier om met ons te chatten
E-mail info@deteakspecialist.nl Klik hier om ons te mailen
Whatsapp 0687965984 Stuur een berichtje via WhatsApp
Showroom

Wil je de meubelen in het echt bewonderen? Geen probleem, wij nodigen je van harte uit om langs te komen in onze showroom te Naarden. Wij helpen je dan graag om je ideale meubel uit te kiezen! Hopelijk tot snel!

Meer informatie
Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00