Teak Tuinsets in alle vormen, maten en designs!

Bent u op zoek naar een teak tuinset? Bekijk hier eerder uitgeleverde tuinsets. Deze voordelige tuinset van teak is de hardhouten set voor uw tuin die het hele jaar buiten kan blijven staan.

Lees meer
  • Alles direct uit voorraad leverbaar
  • Grote showroom in Naarden
  • Full Service delivery
  • Grootste collectie teak tuinmeubelen
Type
Vorm & Maten
Kleur
Soorten
Merken
Min: €0
Max: €6500
Daylounge set

€3.693,00

€4.093,00
Del Mar loungeset

€4.316,00

€4.750,00
Isla loungeset

€3.995,00

€4.795,00
Alleen online
AppleBee tuinmeubelen Loungebed 3-in-1 Robinson
Loungebed 3-in-1 Robinson

€3.121,00

€3.595,00

Met een teak tuinset van De Teakspecialist heeft u jarenlang plezier.

Aanschaf van de juiste set tuinmeubelen vraagt om gericht advies. De Teakspecialist heeft dankzij jarenlange ervaring de geschikte raad voor elke toepassing van teakhouten tuinmeubelen in huis. Dit leidt tot een teak tuinset die u direct meeneemt, laat bezorgen of thuis online bestelt. Wij leveren de tuinsets boven 100,- euro gratis bij u thuis af; door ons reeds vakkundig gemonteerd. De Teakspecialist levert kwalitatief hoogstaande houten tuinsets door heel Nederland. Gemak dient de mens en ook het bestellen van comfortabele teakhouten tuinsets gebeurt met veel gemak. In onze showroom in Naarden vindt u 1200 m2 oppervlakte vol teakhouten tuinmeubelen. Met persoonlijk advies van De Teakspecialist stelt u zelf de teak tuinset samen die het beste in uw tuin of op uw terras past. Zo maakt u uit de onderdelen van onze collectie uw individuele teak tuinsets. De persoonlijke invulling van uw tuinset betekent ook de bijbehorende tuinkussens en juiste parasol.

Met een tuinset van De Teakspecialist haalt u kwaliteit in huis

Wij werken met de beste kwaliteit teakhout, zo kunt u uw tuinset met een gerust hart het hele jaar door buiten laten staan. Heeft u geen zin om in het voorjaar alles schoon te maken, dan kunt u ervoor kiezen om een tuinmeubelhoes over uw tuinset of teak loungeset heen te trekken. 

Wij hebben al onze tuinmeubelen op voorraad en kunnen deze daarom snel aan u uitleveren. Wij streven binnen een week. De teak tuinmeubelen leveren wij dan geheel gemonteerd bij u af en zetten wij op de juiste plek in de tuin.