Inklapbare tuinstoel

De inklapbare tuinstoel of ook wel vouwstoel van teakhout hebben wij in verschillende modellen. De tuinstoel is licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen.

Lees meer
  • Alles direct uit voorraad leverbaar
  • Grote showroom in Naarden
  • Full Service delivery
  • Grootste collectie teak tuinmeubelen
Soorten
Merken
Min: €0
Max: €100
Klapstoel Viking

€89,00

€109,00

Inklapbare tuinstoel van teakhout

De inklapbare tuinstoel is zoals de naam al zegt een tuinstoel die u kunt inklappen. Dit gaat zeer gemakkelijk, de tuinstoel is namelijk licht van gewicht. 

De vouwstoel van teakhout kunt u voor verschillende doeleinde gebruiken. Vaak worden de stoelen gekocht als tuinstoel voor erbij of wanneer er minder ruimte is. De tuinstoelen zijn namelijk ideaal voor op het balkon.
De inklapbare tuinstoelen van teakhout zijn vrij van schroeven en alleen in elkaar gezet met houtverbindingen. Zo wordt voorkomen dat de schroeven het hout aan tasten en de lijm die wij gebruiken is afgestemd op het Nederlandse klimaat.
Zo kunt u ook de teak vouwstoel het hele jaar door buiten laten staan.

 

Grootste collectie teakhouten tuinstoelen

Bij de teakspecialist vindt u de grootste collectie teakhouten tuinmeubelen. Wij hebben een breed assortiment teakhouten tuinmeubelen, allemaal gemaakt van de beste kwaliteit.
Al onze tuinstoelen en tuintafels en andere tuinmeubelen kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Bij de teakspecialist hebben wij:

- inklapbare tuinstoelen van teak
- stapelstoel van teakhout
- verstelbare tuinstoel
- tuinstoel teak
- vaste teak tuinstoel

 Tuinkussens voor uw klapstoel van teakhout

Wij hebben verschillende kleuren vouwstoel kussens voor uw klapstoel. De kussens zijn voorzien van touwtjes, die u vast kunt maken aan uw inklapbare houten tuinstoel. Zowel al onze tuinstoelen als onze tuinkussens zijn direct uit voorraad leverbaar.
Uiteraard kunnen wij voor al onze meubelen tuinkussens leveren in iedere gewenste kleur.