Stapelbare teak houten tuinstoel

De stapelstoel van teakhout zijn zeer stevig en kunnen makkelijk per 6 tot 8 stuks worden weggezet. Wij hebben in ons assortiment verschillende modellen goed te combineren met vele teakhouten tuintafels.

Lees meer
  • Alles direct uit voorraad leverbaar
  • Grote showroom in Naarden
  • Full Service delivery
  • Grootste collectie teak tuinmeubelen
Soorten
Merken
Min: €0
Max: €300
Stapelstoel James

€249,00

€379,00
Stapelstoel Edy

€219,00

€289,00
Stapelstoel Verona

€249,00

€349,00

Wij hebben een groot aanbod van teakhouten stapelbare tuinstoelen

In onze winkel vindt u maar liefst vijf verschillende modellen teak stapelstoelen. Bent u op zoek naar een traditioneel model, denk dan aan de Kellas of Collin. Maar ook moderne robuuste tuinstoelen als de James stapelbare tuinstoel, die uitermate geschikt is te combineren met de tuinbank James en een robuuste tuintafel.

Al onze stapelbare tuinstoelen zijn schroef vrij. Wij zetten onze tuinstoelen in elkaar met teakhouten duvels en zeer stevige lijm. Hiermee zal uw stoel niet gaan loszitten en kan een schroef het hout niet aantasten (roest)

Een stapelbare tuinstoel van teakhout is niet zwaar en zeer stevig

De stapelbare tuinstoelen zijn niet zwaar en zeer stevig, dit is ideaal wanneer dit uw voorkeur heeft. Handig met kinderen, en daarom ook een zeer geschikte tuinstoel voor op een horeca terras. 
In onze collectie hebben wij ook nog andere soorten tuinstoelen. Bent u op zoek naar een goedkopere tuinstoel, dan is de klapstoel Viking wellicht iets voor u. Of een luxe tuinstoel zoals de Houston verstelbare tuistoel en de Figo tuinstoel.
In ons assortiment hebben wij voor iedere smaak en ieder budget een geschikte tuinstoel.

 Tuinkussens voor onze tuinstoelen

Voor iedere tuinstoel, tuinbank, loungeset, en rugloze tuinbanken hebben wij bijpassende tuinkussens. Hebben wij uw gewenste tuinkussen niet standaard op voorraad, dan kunnen wij het voor u laten maken.
Wilt u meer informatie over onze tuinmeubelen, dan kunt u contact met ons opnemen.