Verstelbare teakhouten tuinstoel

De verstelbare tuinstoel van teakhout, is een luxe tuinstoel die verstelbaar is en ook inklapbaar. Deze luxe tuinstoel is afgewerkt met messing, wat het teakhout niet aantast wanneer het het hele jaar buiten staat.

Lees meer
  • Alles direct uit voorraad leverbaar
  • Grote showroom in Naarden
  • Full Service delivery
  • Grootste collectie teak tuinmeubelen
Soorten
Merken
Min: €0
Max: €350

Luxe teakhouten tuinstoel

De verstelbare tuinstoel van teakhout is een zeer luxe tuinstoel. De tuinstoelen zijn gemaakt van de beste kwaliteit teakhout, vrij van spinthout en afgewerkt met messing onderdelen. U kunt de tuinstoel lekker naar achteren klappen om zo van de zon te genieten.
De tuinstoelen zijn ook ideaal voor op een boot omdat deze volledig in te klappen zijn en zo makkelijk weg te zetten.

Kussens voor de verstelbare tuinstoel

Wij hebben een groot assortiment tuinkussens. De hoge rug tuinkussens zijn voor de verstelbare stoelen. Wij hebben standaard veel kleuren in onze collectie. Zit uw kleur er niet tussen, laat het ons even weten. Wij kunnen altijd een tuinkussen voor u laten maken.
Het hoge rug kussen soufflé, is een dik tuinkussen met aan de achterkant drie ritsen. Zo kunt u de hoes van het tuinkussen makkelijk wassen. Het standaard hoge rug tuinkussen heeft geen ritsen, maar is ook van hoge kwaliteit stof en schuim. Alle tuinkussens kunt u met de hand wassen. Belangrijk is waneer u wasmiddel gebruikt, u het kussen goed uitspoelt en goed laat drogen.

Teakhouten tuinmeubelen 

Bij de Teakspecialist vindt u de grootste collectie teakhouten tuinmeubelen van Nederland. Het merk Garden teak is ons eigen label en vervaardigd van A-kwaliteit teakhout. Door onze eigen import kunnen wij u deze meubelen voor een scherpe prijs leveren. De teakspecialist staat ook bekend om haar service en vakmanschap. Zo komen wij uw tuinmeubelen altijd geheel gemonteerd bezorgen, en zetten wij het op de gewenste plek in uw tuin.
Mocht er onverhoopt toch iets mee aan de hand zijn, of is er iets niet naar wens. Wij zullen dit altijd oplossen. Wij nodigen u graag uit om in onze winkel de grootste collectie teak tuinmeubelen te komen testen. U kunt rustig rondkijken, wij zetten de koffie voor u.