Tuintafels van teak passen in iedere tuin

Tuintafels van teak passen in iedere tuin

De teak tafel is er in vele verschillende modellen. Zo kunt u denken aan een robuuste tuintafel, uitschuifbare tuintafel, maar ook kruispoot tafels en kloostertafels.

Lees meer
  • Alles direct uit voorraad leverbaar
  • Grote showroom in Naarden
  • Full Service delivery
  • Grootste collectie teak tuinmeubelen
Type
Vorm & Maten
Soorten
Merken
Min: €0
Max: €4000
Teak bartafel Java 200

€1.149,00

€1.498,00
bartafel Java 240

€1.398,00

€1.598,00
Tuintafel Albany 240 cm

€1.197,00

€1.459,00
Tuintafel Albany 220 cm

€1.097,00

€1.349,00
Tuintafel Robusta 300 cm

€2.949,00

€3.449,00

Tuintafels van teakhout kunnen het hele jaar door buiten blijven staan

 

Tuintafels gemaakt van a-kwaliteit teakhout kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Het grootste gedeelte van onze collectie is geproduceerd met teakhout afkomstig van plantages. Dit is duurzaam en eerlijk hout. 

Teak bomen groeien langzaam en lang, daarbij heeft teakhout de eigenschap dat het van nature vettig is. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat teakhout het hele jaar door buiten kan blijven staan. Er zijn wel een aantal punten waar u op moet letten:

- Teakhout is leverbaar in verschillende kwaliteiten, hoe dichter bij de schors hoe jonger het hout en hoe minder lang het mee gaat. Dit komt doordat dit gedeelte zachter is. Voor onze meubelen gebruiken wij uitsluitend de kern. 
Jong teakhout ook wel spinthout genoemd herkent u aan de lichte kleur, lichte stroken in het hout. 

- Constructie, houten duvels of schroeven? Schroeven gaan op de duur los zitten en kunnen het hout aantasten doordat ze gaan roesten. Vraag altijd wanneer er schroeven of dergelijke gebruikt zijn van welk materiaal. Messing en RVS roesten niet en zijn daardoor hiervoor uitermate geschikt. 

Teak tuintafels zijn er vele maten en verschillende modellen

Bij De Teakspecialist hebben wij onze verschillende houten tuintafels onder verdeeld in de volgende categorieën:

- Robuuste tuintafels in deze categorie vindt u de tuintafels met de brede planken en de robuustere uitstraling. De tuintafels kunnen allemaal het hele jaar door buiten blijven staan.

- Dining tafels zijn de tuintafels allemaal gemaakt van A-kwaliteit teakhout. In de rubriek vindt alle teak tuintafels waar u aan kunt eten.

- inklapbare tuintafels zijn de tuintafels die zoals de naam al zegt tafels die u in kunt klappen. Leverbaar in verschillende maten en modellen.

- Uitschuifbare tuintafels zijn teakhouten tuintafels die je groter kan maken door de tafelbladen uit te schuiven en het middelste gedeelte uit te klappen. 

- Boomstam tafel zijn unieke tafels. De bladen zijn plakken uit een boom van circa 10cm dik. Deze robuuste tafels zijn voornamelijk voor binnen, maar ook buiten te gebruiken.

 

 Teakhouten tuintafels zeer scherp geprijsd en gemaakt van de beste kwaliteit teakhout

Wij importeren het grootste gedeelte van onze collectie zelf en voeren zelf de kwaliteitscontrole uit. Al ons hout is gecertificeerd teakhout en afkomstig uit Indonesië. Wij maken alleen gebruik van de beste kwaliteit en laten dit hout speciaal drogen in ovens. Hierdoor zal uw tuintafel nooit kromtrekken.