Garden Teak Tuintafel York 80 cm
Tuintafel York 80 cm
Mooie inklapbare teakhouten tuintafel. Handig voor erbij, of wanneer je minder ruimte hebt. De tafel kan makkelijk opgeborgen worden, maar ook het hele jaar door buiten blijven staan.
€310,70 €239,00
Garden Teak Tuintafel York 90 cm
Tuintafel York 90 cm
Mooie teakhouten tuintafel, die voorzien is van twee messing pennen. Door deze te verwijderen kun je de tafel inklappen. Messing roest niet, dus het hele jaar de tafel buiten laten staan is geen probleem.
€349,70 €269,00
Garden Teak Tuintafel butterfly 120 cm
Tuintafel butterfly 120 cm
Mooie teakhouten tafel waarvan de bladen aan twee kanten in te klappen zijn. Vervaardigd van A-kwaliteit teakhout en verkrijgbaar in twee maten. U kunt de Butterfly makkelijk opbergen of het hele jaar door buiten laten staan.
€752,70 €579,00
Garden Teak Tuintafel butterfly 100 cm
Tuintafel butterfly 100 cm
De Butterfly tuintafel kan aan twee kanten worden in en uitgeklapt, zo kunt u de tuintafel op meerdere manieren neerzetten. De Butterfly tuintafel is leverbaar in twee maten.
€622,70 €479,00
Garden Teak Tuintafel Kentucky 90 cm
Tuintafel Kentucky 90 cm
Deze inklapbare teakhouten tuintafel is voorzien van een stand-alone systeem. Makkelijk in 1 vloeiende beweging in te klappen. De tafel kan ingeklapt los blijven staan.
€453,70 €349,00
Garden Teak Teak tuintafel Kentucky 120 x 70 cm
Teak tuintafel Kentucky 120 x 70 cm
Prachtige inklapbare tuintafel waar u met vier personen aan kunt zitten. Heel leuk te combineren met de inklapbare tuinstoel viking.Deze tuintafel is zeer stevig en makkelijk in te klappen.
€518,70 €399,00
Garden Teak Tuintafel York 100 cm
Tuintafel York 100 cm
De York 100 cm is een ruime inklapbare tuintafel. Niet te zwaar, makkelijk te verplaatsen en in te klappen. Gemaakt van A-kwaliteit teakhout, en kan indien je wenst het hele jaar door buiten blijven staan.
€518,70 €399,00
Garden Teak Teak tuintafel Kentucky 150 x 80 cm
Teak tuintafel Kentucky 150 x 80 cm
Prachtige inklapbare tuintafel waar u met vier personen aan kunt zitten. Heel leuk te combineren met de inklapbare tuinstoel viking.Deze tuintafel is zeer stevig en makkelijk in te klappen.
€648,70 €499,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
inklapbare tuintafels

Inklapbare tuintafels van teak.

 

De inklapbare tuintafel is zeer geschikt voor een kleiner terras of balkon. Onze inklapbare tuintafels zijn van de allerhoogste kwaliteit teakhout en kunnen het hele jaar buiten staan, ook ingeklapt!

Wij hebben een mooie en steeds groter wordende collectie teakhouten inklapbare tuintafels in verschillende designs en maten. Naast onze teakhouten inklapbare tuintafel kun je nu ook bij ons terecht voor tuintafels i.c.m. verschillende materialen. 

 

De inklapbare tuintafel op balkon of bij extra gasten

 

Tuintafels die inklappen worden veel gebruikt op balkons. Je kunt de tafel namelijk heerlijk gebruiken wanneer je buiten zit, maar weer netjes ingeklapt aan de kant zetten zodat je wat ruimte overhoudt. De butterfly tafel is daar het beste voorbeeld van. Deze kun je half ingeklapt mooi tegen een muur of railing aanzetten voor decoratie en geheel uitklappen wanneer je er een kopje koffie gaat drinken of hapje eten. De inklapbare tuintafel is ook zeer makkelijk voor erbij wanneer je extra gasten krijgt. 

 

Inklapbare tuintafel voor de horeca

 

Inmiddels hebben wij al heel wat horeca eigenaren blij kunnen maken onze stevige en duurzame inklapbare tuintafels. Omdat deze tuintafels vaak wat kleiner zijn en lichter van gewicht kunnen ze makkelijk van binnen naar buiten worden getild. Een inklapbare tuintafel van teak bij een restaurant of cafe geeft een luxe uitstraling en is gemakkelijk in onderhoud. Breng eens per half jaar een laagje teak shield aan zodat vlekken niet in het treden. Zo kun je met een gerust hart deze prachtige tafels gebruiken als eettafel op je terras in de zon! Wil je de mooie honingkleur van teak behouden? Breng dan een Teak Protector aan zodat de inklapbare tuintafel niet vergrijst.

 

Kies de juiste inklapbare tuintafel

 

Heb je geen tijd om naar onze showroom te komen, maar wil je toch meer weten over de tafel? Wil je bijvoorbeeld weten hoe een klapstoel of juist grotere stoel eraan staat? Of wil je even goed zien hoe het klapsysteem werkt? Al deze vragen kunnen we je beantwoorden in een persoonlijke videopresentatie. Zo nemen we je mee naar onze showroom vanuit je eigen huis! 

 

Levering en service

 

Wanneer je bij ons een inklapbare tuintafel koopt leveren wij die aan huis en zetten die direct op de juiste plek neer! Zo kunnen we je even rustig laten zien hoe alles werkt en alle vragen beantwoorden die je nog hebt. Even in het echt zien? Kom dan naar onze showroom, hier kun je onze klaptafels makkelijk vergelijken en uitproberen.

Lees meer Lees minder