Klantenservice

Teakspecialist klantenservice

Neemt u gerust contact met ons, wij staan voor u klaar!
U kunt ons bereiken per telefoon, chat, whatapp en email.
 
  • Tel: 0356952934 (tijdens openingstijden)
  • Whatapp 068796 ( 24/7)
  • Chats, zie onze chatbox rechts onderaan de pagina.
  • email: info@deteakspecialist.nl

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Winkel in Naarden
Kijk ook een op ons Blog voor leuke wetenswaardigeheden en informatie.

 
Met vriendelijke groet

De Teakspecialist 

 

1 Levertijd?
1.1 Wat is de levertijd van de tuinmeubelen
Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar, en kunnen we binnen één week bij thuis bezorgen. Wij treven er naar om onze voorraad status altijd up-to date te houden maar helaas komt het zo af en toe voor dat een bepaald meubel of kussen (tijdelijk) uitverkocht is waardoor de levertijd wat langer is.
Neem gerust contact met ons op als u hierover vragen heeft 035-6952934 of info@deteakspecialist.nl
1.2 Levertijd van Applebee tuinmeubelen
De levertijd van Applebee tuinmeubelen is tussen 1 week en 4 weken. Mocht u de bestelling online willen plaatsen bel dan voor de exacte levertijd met 035-6952934 of stuur een email naar info@deteakspecialist.nl wij helpen u graag verder.
1.3 Levertijd van Tuinkussens
Ook de tuinkussens zijn uit voorraad leverbaar, voor alleen de tuinkussen proberen wij een levertijd aan te houden van 3 werkdagen. Als uw bestelling uitsluitend bestaat uit tuinkussens dan worden deze met PostNL verstuurd, u wordt op de hoogte gehouden dmv een track and trace code zodat u kunt zien wanneer uw bestelling geleverd wordt.
2 Garantie
2.1 Hoeveel garantie krijg ik op mijn meubelen?
U krijgt 2 jaar garantie bij ons, de garantie bevat de volgende zaken:
- Constructie fouten Hier verstaan we onder:
  - Als er ergens een breuk ontstaat op een noest/ of warrig hout
  - Als het meubel niet deugdelijk is gemonteerd.
  - Een onderdeel breekt (onder normaal gebruik)
  - Het kapot gaan van scharnieren of schroeven Waar wij geen garantie op geven:
     - (Haar) Scheuren in het hout. Dit is even een belangrijk onderdeel want we weten dat teak bij uitstek het      beste hout is om tuinmeubelen van te maken. Wij maken uitsluitend gebruik van A-kwaliteit teakhout deze      kwaliteit heeft ver uit het minste last van scheuren en breken echter blijft het een natuurproduct en dus          kan er hier en daar een scheurtje ontstaan. Ook maken we veel gebruik van gerecycled teakhout, dit hout      is veel grover en heeft opvul stukjes en noesten. Dit type teakhout gaat wat meer werken (leven) dit uit          zich in kleine scheurtje (1 a 2 cm) tot wat grotere (tot 5 cm). Dit wil niet zeggen dat het hout minder lang      mee gaat want ook met deze meubelen doet u met gemak 15 jaar. Naast onze garantie hebben wij ook         een uitstekende service, wij zijn alweer meer dan 18 jaar ''De Teakspecialist'' en hebben regelmatig kleine       reparaties die we tegen een kleine vergoeding kunnen uitvoeren. Mocht hier vragen over hebben bel gerust     met 0356952934 of stuur een email naar info@deteakspecialist.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »