Alles om uw tuinmeubelen schoon te maken of te onderhouden

Alles voor het onderhouden van uw teak tuinmeubelen. Maar ook hebben wij onderhoudsmiddelen voor uw parasol, tuinkussens, wicker tuinmeubelen, rvs onderdelen en nog veel meer.

Lees meer
  • Alles direct uit voorraad leverbaar
  • Grote showroom in Naarden
  • Full Service delivery
  • Grootste collectie teak tuinmeubelen
Merken
Min: €0
Max: €50

Onderhoudsmiddelen van Golden Care maken het schoonmaken van uw tuinmeubelen leuk

Wij werken uitsluitend met producten van Golden Care, dit omdat deze producten het beste zijn en daarbij ook nog goed voor het milieu!

Wij hebben een filmpje gemaakt over het schoonmaken en onderhouden van teakhout. Hier wordt u uitgelegd wat u moet doen en hoe u het beste kunt doen.

Tuinstoelen en tuinbanken onderhouden met producten van Golden Care

 Teakhouten tuinmeubelen kunt u makkelijk schoonmaken met teak cleaner. De bijgeleverde spons maakt dit extra makkelijk. Teak cleaner dood het alg en schimmels waardoor het niet terug komt.
Wilt u dat uw tuinmeubel niet vergrijst gebruik dan treak protector. Teak protector heeft een bruining en zorgt dat de houtkleur behouden blijft.
Wilt u geen vlekken in uw tuintafel? Gebruik dan teak shield. Deze shield sluit het hout af waardoor er niets in het hout trekt, u heeft langer de tijd om het schoon te maken.

U kunt de teak shield over de teak protector gebruiken. 

De Teakspecialist specialist in tuinmeubelen en teak meubelen.

Of u uw teakmeubel nou wilt beschermen tegen vergrijzing of dat u uw teakset eens lekker wilt schoonmaken, al deze producten kunt u aanschaffen bij de teakspecialist.

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7B 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@deteakspecialist.nl Whatsapp of SMS ons: +31(0)6 87965984 Maandag t/m Zondag geopend!
Click here to activate
Bekijk route