Teak tuintafel - Tuin en terras uitbreiden met de teak tuintafel.

De teak tuintafel in het assortiment van De Teakspecialist is de teakhouten tuintafel waar veel mee mogelijk is. Deze teak tuintafel heeft van nature kwaliteit. Teak klaptafels voldoen als bijzettafel of eettafel van teak.

Lees meer
  • Alles direct uit voorraad leverbaar
  • Grote showroom in Naarden
  • Full Service delivery
  • Grootste collectie teak tuinmeubelen
Type
Vorm & Maten
Merken
Min: €0
Max: €1000

Als expert in Nederland op het gebied van teakhouten tuintafels weet De Teakspecialist dat elke tuin zijn eigen meubilair vraagt, en ook verdient. De teaktuintafel die wij uit voorraad leveren, voldoet aan alle wensen. U vindt in onze grote showroom in Naarden een reeks tuintafels van teak die perfect passen bij wat u voor ogen heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan gebruik van de teak tafel als:

  • Eettafel
  • Vergadertafel


De Teakspecialist heeft de grootste collectie teakhouten tuintafels van Nederland. Als u de teak tuintafel in onze showroom gevonden en getest heeft, kunt u hem direct aanschaffen en meenemen, maar dit is geen must. Wij bezorgen, tegen een geringe vergoeding, onze producten bij u thuis; bij voorkeur door ons reeds vakkundig gemonteerd.
U kunt de mogelijkheden ook nogmaals overdenken, gezamenlijk overleggen en uw tuin nog eens goed bekijken. Met het advies van De Teakspecialist op zak maakt u rustig uw keuze en u bestelt de teak tuinmeubelen online. Ook het betalen van de tuintafels heeft u in eigen hand: tijdens het bezoek aan onze winkel of via de bank vóór de levering. Betalen aan onze chauffeur bij aflevering is ook mogelijk. Betrouwbaarheid en snelheid staan centraal bij aankoop en levering van ons teakhouten tuinmeubilair.


Met de teakhouten tafel zekere kwaliteit in huis

Dat De Teakspecialist zonder meer tuinmeubelen van klasse verkoopt blijkt uit onze kennis van de markt. Ervaring heeft ons geleerd dat het rechtstreeks importeren van teakhouten tuintafels uit Indonesië de enige manier is om kwaliteit op een zeer gunstig prijsniveau aan te bieden. Door de import in eigen hand te houden, kunnen wij ook strikt toezien op het fabricageproces. De teaktuintafel die u koopt is een vakkundig gemaakt product van eersteklas materiaal: teakhout heeft van nature beschermende vetten en oliën. Onze meubelen zijn vrij van spinthout (jong teakhout), dit garandeert de lange levens duur van uw tuinmeublelen. Dit maakt tuinmeubilair van teak prima geschikt voor elke tuin in Nederland.


Terrastafels in de horeca moeten tegen een stootje kunnen

Aan teakhouten tafels in de tuin worden zware eisen gesteld, maar de horeca wint op dat gebied. Voor de teaktuintafel die De Teakspecialist levert is dat geen probleem. Ook hier bieden de kwaliteit van de houtsoort en de kundigheid tijdens de fabricage zekerheid. Teak tuinmeubilair in de vorm van de terrastafel of bartafel staat voor jarenlang intensief en zorgeloos gebruik.

Geïnteresseerd in de teaktuintafel die bij u past? Kijkt u naar wat er met de Teakhouten tafel mogelijk is.